DSC04655

Runometsän kevät -esitys kiertueella

Step by step -hanke on valmistanut lapsille ja lapsen mielisille suunnatun ”Runometsän kevät”-nimisen runo- ja musiikkiesityksen. Esityksen aihepiirinä ovat metsä ja metsän eläimet. Esitys koostuu hankkeen nuorten sekä eri runoilijoiden runoista, joista osa on sävelletty lauluiksi. Esityksessä on mukana 4-henkinen orkesteri, 9 näyttelijää, tehostemestari ja valoteknikko. Esitys kiertää päiväkoteja kesäkuun ajan. Kiertue jatkuu mahdollisesti vielä elo-syyskuussa.

”Kiitos aivan mahtavasta esityksestä! Sekä lapset että henkilökunta tykkäsivät ja viihtyivät.  Aivan upeata, että päiväkodeilla on mahdollisuus esitys ”tilata” päiväkotiin ja vielä ilmaiseksi. Teette hienoa työtä! Hyvää kesää teidän koko näyttelijä poppoolle!”

”Taikurinhattu haluaa vielä välittää suuret kiitokset ”Step by step”  ryhmälle ihanasta esityksestä. Meillä oli katsojina yksivuotiasta seitsemän vuotiaisiin ja osa oli erityistukea vaativia lapsia. Kaikki lapset olivat niin innoissaan, keskittyneitä, osallistuvia ja jaksoivat seurata 45 min esitystänne. Esityksessä oli tunteita laidasta laitaan, kivat laulut , runot, sopivalla voimakkuudella soitto ja laulu, vaihteleva, mahtava puvustus ja meikkaus. Hellyttäviä hahmoja. Kiitos ja mukavaa kesää kaikille!”